Jouw droom gevonden?

Maak een afspraak

Wat zijn horren?

Post Thumbnail

Horren zijn raam- of deurbekledingen die insecten en pollen buiten houden, terwijl ze frisse lucht en daglicht binnenlaten. Er zijn verschillende soorten horren, afhankelijk van het type raam of deur, het materiaal van het kozijn, de montage en het design. In dit artikel vertel ik je wat meer over hordeuren, inzethorren en rolhorren. Daarnaast bespreek ik ook twee merken die hoogwaardige horren op maat maken: KeJe en Zonnelux.

Hordeuren

Hordeuren zijn horren die geschikt zijn voor deuren die naar buiten of binnen openen, zoals tuindeuren, schuifpuien of openslaande deuren. Een hordeur zorgt ervoor dat je de deur onbezorgd open kunt zetten, zonder dat je last hebt van muggen, vliegen of andere insecten. Een hordeur bestaat uit een frame met gaas dat in een geleiderail schuift.

Inzethorren

Inzethorren zijn horren die geschikt zijn voor draai-kiepramen van hout of kunststof. Een inzethor wordt in het kozijn geplaatst met behulp van klemveren, zonder te boren of te schroeven. Een inzethor is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Je kunt het raam gewoon openen en sluiten met de inzethor erin. Een inzethor heeft een slank profiel dat nauwelijks opvalt in het kozijn.

Rolhorren

Rolhorren zijn horren die geschikt zijn voor standaard ramen, dakramen of schuiframen. Een rolhor wordt in een cassette opgerold als je het raam sluit. Een rolhor is makkelijk te bedienen en te onderhouden. Je kunt de rolhor op elke gewenste stand vastzetten met een rem. Een rolhor kan zowel in de dag als op de dag gemonteerd worden.

KeJe

KeJe is een Nederlands bedrijf dat hoogwaardige horren en raamdecoratie ontwikkelt en produceert. KeJe heeft voor elk type raam of deur een passende oplossing, met verschillende montage mogelijkheden en designs. KeJe staat bekend om zijn vaste prijzen, goede service en snelle levertijd.

Zonnelux

Zonnelux is een Nederlands bedrijf dat maatwerk raambekleding en horren levert. Zonnelux heeft een uitgebreide collectie van stijlvolle en functionele producten, die aansluiten bij elke woonstijl en interieur wens. Zonnelux staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. 

Wil jij nu ook de insecten en pollen buiten houden? Kom langs in onze winkel en laat je adviseren!