Jouw droom gevonden?

Maak een afspraak

Samen creëren we jouw perfecte sfeer

Hoe wij jouw droominterieur realiseren

Bij sfeermeesters geloven we in een gepersonaliseerde aanpak en streven we ernaar om elke ruimte tot leven te brengen met onze hoogwaardige producten. Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en passie voor vakmanschap. Van het eerste adviesgesprek in ons experience center tot de uiteindelijke realisatie, we begeleiden je stap voor stap om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

Met oog voor detail, kwaliteit en klanttevredenheid streven we naar een vlekkeloze uitvoering van elk project. Ontdek onze werkwijze en laat ons je helpen om de ideale sfeer in jouw interieur te realiseren.

Maak een afspraak

Onze stappen
naar jouw perfecte sfeer

Maak een afspraak

1. Kennismaking & inventarisatie

Wij maken graag kennis met jou om goed begrip te krijgen van jouw wensen, behoeften en voorkeuren. We voeren een inventarisatie uit van de ruimte(s) waarin je aanpassingen wilt doen, en luisteren aandacht naar jouw ideeën en verwachtingen. Dit helpt ons om jou te kunnen voorzien van passend advies.

2. Materiaal- en productadvies

Op basis van de kennismaking gaan onze adviesmeesters aan de slag, want wij begrijpen dat de keuze voor het juiste product met de juiste materialen cruciaal is om jouw droominterieur te realiseren. Gezien de vele mogelijkheden is het soms moeilijk om overzicht te bewaren, daarom begeleiden wij jou bij het selecteren van de juiste materialen, kleuren en texturen.

3. Offerte

Nadat onze adviesmeesters jou hebben uitgelegd wat alles is en laat zien wat er mogelijk is, zodat je geen appels met peren gaat vergelijken heb jij een voorlopige keuze kunnen maken. Op basis van deze informatie zal onze adviesmeester een vrijblijvende offerte opstellen.

4. Inmeten

Enthousiast van jouw keuze? Dan kunnen we nu gaan inmeten! Een van onze meetmeesters komt bij jou langs om alle afmetingen nauwkeurig te noteren, zodat wij alle producten kunnen bestellen.

5. Planning

Jouw droominterieur komt nu steeds dichterbij! Op basis van jouw voorkeur, de leverdatum en de beschikbaarheid van onze ambachtsmeesters plannen we met jou een datum in om jouw interieur om te toveren. Plan dit bijvoorbeeld tijdens je vakantie, dan kom je terug ineens nieuw huis!

6. Realisatie

Einde is het zover! Op de afgesproken datum komen onze ambachtsmeesters bij jou langs om je droominterieur werkelijkheid te maken. Geef onze meesters een kopje koffie, daar krijgen ze vleugels van.

1/6
Wij hebben de antwoorden

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan een afspraak?

Het maken van een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat haastige spoed is zelden goed is. Dus als jij niet direct overtuigd bent of nog even twijfelt geven wij je alle ruimte om erover na te denken.

Kan ik een afspraak maken voor advies aan huis?

Ja, dit is mogelijk! Wist je zelfs dat onze dochteronderneming pvclifestyle.nl niet anders doet dan advies aan huis? Want waar kan je nu beter zien of iets goed staat dan thuis?

Doen jullie ook montage?

Ja, dit doen wij! Wij raden zelfs altijd hier gebruik van te maken, want wie kan dit nu beter dan een ambachtsmeester? Gezien het om maatwerk producten gaat is een foutje snel gemaakt, dat zou ten kosten kunnen gaan van jouw droominterieur.

Welke betaalmethode accepteert Sfeermeesters?

Na de offerte krijgt jij netjes een factuur. Normaliter wordt dit bedrag overgemaakt, maar in de factuur is ook een betaallink ingevoegd waardoor een grote keuze beschikbaar komt zoals IDEAL, Creditcard, Apple Pay en Klarna. Ook is het mogelijk op contant te betalen, dit dient wel in overleg met onze adviesmeesters gezien we liever geen geld in ons experience center hebben.

Bieden jullie garantie op jullie producten en zo ja, wat zijn de garantievoorwaarden?

Uiteraard bieden wij ook garantie. Er is 2 jaar garantie op de montage, voor producten kan dit tot wel 20 jaar zijn, maar dat is afhankelijk per merk en de gekozen kwaliteit.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van een offerte?

Het maken van een offerte is altijd kosteloos en vrijblijvend! Wij zijn altijd overtuigd van onze producten en kunnen en gaan ervan uit dat jij ook het beste voor jouw interieur wilt.

Hoe kan ik een sample aanvragen om de kwaliteit en kleur van een product te beoordelen?

Er is altijd een mogelijkheid het product in het echt te zien, zo hebben wij van vrijwel alle producten voorbeelden in ons experience center. Daarnaast is het van sommige producten mogelijk een kleine sample aan te vragen die je kan houden.

Bieden jullie ook installatieservices voor vloeren en raamdecoratie?

Ja, alle producten kunnen ook geïnstalleerd worden. Er staan diverse ambachtsmeesters klaar om jouw droominterieur te realiseren!

Kan ik mijn bestelling retourneren als ik niet tevreden ben?

Dit verschilt per product, zo zijn vloeren zolang deze nog nieuw in de verpakking zitten tegen verwerkingskosten te retourneren. Echter, bij Sfeermeesters verkopen we veel maatwerk producten en gezien deze niet meer elders te gebruiken zijn is het ook niet mogelijk deze te retourneren en te annuleren.

Start jouw stijlvolle reis nu!

Breng jouw interieur
vandaag nog tot leven

Maak een afspraak