Jouw droom gevonden?

Maak een afspraak

Wie wij zijn

Het verhaal achter de Sfeermeesters

Sfeermeesters is een toonaangevend woninginrichter dat zich richt op het creëren van inspirerende interieurs voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met passie en oog voor detail streven we ernaar om ruimtes te transformeren en de perfecte sfeer te creëren die aansluit bij jouw wensen en levensstijl.

Onze kernwaardes

Dit is waar sfeermeesters
voor staat

Kwaliteit

Bij Sfeermeesters streven we naar hoogwaardige producten en diensten.

We geloven in het leveren van uitmuntendheid in elk aspect van ons werk, van het selecteren van de beste materialen tot het leveren van vakmanschap van topkwaliteit.

Klantgerichtheid

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun behoeften, begrijpen hun visie en streven ernaar om hun verwachtingen te overtreffen.

We zorgen voor een persoonlijke benadering en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun unieke wensen.

Duurzaamheid

Bij Sfeermeesters hechten we waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. We streven naar het gebruik van duurzame materialen en producten die het milieu zo min mogelijk belasten.

We zoeken voortdurend naar manieren om onze processen te verbeteren en een positieve impact op de wereld om ons heen te hebben.

Sfeermeesters

Jouw interieur, onze expertise

4

Generaties

50+

Jaar ervaring

10000+

Meesterwerken gerealiseerd

100%

Ambacht & passie voor het vak

Ervaringen van tevreden klanten

De succesverhalen bij Sfeermeesters

Goede ervaringen met de sfeermeesters. Komen hun afspraken na, wat ik heel belangrijk vind en leveren kwaliteit echte vakmensen. Nog nog een pluspunt is dat ze keurig en netjes werken. (Bron: Google reviews Sfeermeesters)

Hilbrand Veldhuizen

Het team van Sfeermeesters heeft ons enorm goed geholpen met onze pvc visgraat vloer van ons kantoor. Ruim 200m2 hebben ze er binnen drie dagen ingelegd. Super ervaring! (Bron: Google reviews Sfeermeesters)

Job Delsman

Heel tevreden met het team van sfeermeesters. Vriendelijk, professioneel en een snelle reactie en afhandeling. Nemen de tijd om goed advies te geven aan huis, zo op het idee gekomen om mijn antieke kast in dezelfde kleur te schilderen als de duette. En denken praktisch mee duette en hor in heen, super!

Agheet Vrolijks
1/3
De Sfeermeesters door de tijd

Een erfenis van meesterschap

Ontdek de rijke geschiedenis van Sfeermeesters, een verhaal van passie, toewijding en groei. Alles begon met een visie om interieurs te transformeren en sfeer te creëren. We hebben ons ontwikkeld van de markt tot een toonaangevend woninginrichter dat bekend staat om vakmanschap, betrokkenheid en creativiteit.

Ontdek in deze tijdlijn hoe we door de jaren heen zijn geëvolueerd, mijlpalen hebben bereikt en een betrouwbare partner zijn geworden voor onze klanten. Stap binnen in onze geschiedenis en laat je inspireren door onze reis naar het realiseren van inspirerende interieurs.

1967

1967 op de markt in Amstelveen is daar het begin van Edskes in de vloerbedekking. Samen met zijn vader die koekjes op de markt verkocht begon Willie Edskes met de verkoop van tapijt.

1969

Op 27 maart 1969 is het zover. Willie, Ko en vader Jo Edskes openen een van de eerste Cash en Carry zaken van Nederland! De opening was een groot succes en door de voor toen de tijd grote winkel kwamen er veel mensen op af.

1971

In 1971 kocht de familie Edskes een oude loods op Steenweg 8 in Zaltbommel (Waar nu de Albert Heijn in zit). Hier moest het bedrijf Verbruikersmarkt komen. Dit was een beetje zoals de Action van nu. Door de omvang van het pand wat zeer uniek was in Nederland kwam er protest vanuit ondernemers uit de omgeving.

1974

In 1974 opende de familie na de Verbruikersmarkt de winkel JEWEKO. Dit was een speciaalzaak in meubelen. Later kwamen er ook vestigingen van JEWEKO meubelen.

1982

De Cash en Carry zaak in Leerbroek verandert in een vloerbedekking zaak! Daar waar Willie Edskes in 1967 begon op de markt is dit de eerste volledige vloerbedekking winkel binnen de familie Edskes.

1984

Na de opening van Willie Edskes opende in 1984 Ko Edskes zijn winkel genaamd Edskes Tapijt. Hier is dan ook het logo ontstaan van Edskes Tapijt (herkenbaar door E.T.).

1986

Willie Edskes verhuist in 1987 zijn zaak van Leerbroek naar Leerdam. In dit pand zal Willie dan ook met pensioen gaan.

1990

In september 1990 begint de jongste Edskes, genaamd Cor samen met Jacqueline aan de Soesterbergsestraat 28-30 in Soest de derde Edskes Tapijt winkel, genaamd Edskes interieurspecialist. Een speciaalzaak op het gebied van gordijnen, binnen- en buitenzonwering en vloerbedekking.

2008

Edskes verplaatst naar Soestdijk naar een pand van 200 m2. Hier was een enorme collectie van alle interieurproducten te vinden tegen elke prijsklasse. Edskes stond voor kwaliteit, service en een grote keuze voor iedereen. De showroom was geopend op donderdag t/m zaterdag en de rest van de week op afspraak.

Wij creëren sfeer & inspireren levens

Laat ons de sfeer
in jouw wereld vormgeven

Maak een afspraak