Jouw droom gevonden?

Maak een afspraak

Vacatures

Ben jij onze nieuwe ambachtsmeester?

Welkom bij Sfeermeesters, dé toonaangevende woninginrichter waar passie en vakmanschap samenkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van inspirerende interieurs voor zowel particuliere, als zakelijke klanten. Ons team streeft er met oog voor detail naar om elke ruimte te transformeren en de perfecte sfeer te realiseren die aansluit bij de wens en levensstijl van de klant. Sluit je aan bij ons en help mee om dromen werkelijkheid te maken!

Onze kernwaardes

Dit is waar sfeermeesters
voor staat

Kwaliteit

Bij Sfeermeesters streven we naar hoogwaardige producten en diensten.

We geloven in het leveren van uitmuntendheid in elk aspect van ons werk, van het selecteren van de beste materialen tot het leveren van vakmanschap van topkwaliteit.

Klantgerichtheid

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun behoeften, begrijpen hun visie en streven ernaar om hun verwachtingen te overtreffen.

We zorgen voor een persoonlijke benadering en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun unieke wensen.

Duurzaamheid

Bij Sfeermeesters hechten we waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. We streven naar het gebruik van duurzame materialen en producten die het milieu zo min mogelijk belasten.

We zoeken voortdurend naar manieren om onze processen te verbeteren en een positieve impact op de wereld om ons heen te hebben.

Sfeermeesters

Jouw expertise maakt onze klanten blij!

30+ euro

Per uur

50+

Jaar ervaring

100%

Vakkundige ondersteuning

Ervaringen van collega’s

De succesverhalen van jouw collega’s

Sfeermeesters levert keurig werk en komt zijn afspraken na, zoals het snel uitbetalen. Alles was altijd nauwkeurig ingemeten en ik werd uitstekend geholpen.

Nigel

Altijd een goede samenwerking met Sfeermeesters!! We kijken weer uit naar de volgende klus die we samen kunnen maken!!

Bart
1/2
Vacatures

Ontdek hier de mogelijkheden

Wil jij jouw creativiteit en vakmanschap inzetten om verbluffende interieurs te creëren? Bij ons krijg je de kans om te werken aan diverse projecten voor zowel particulieren als bedrijven. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het realiseren van inspirerende en sfeervolle ruimtes. Sluit je aan bij Sfeermeesters en word deel van ons enthousiaste en gedreven team!

Gebruik de onderstaande pijltjes, of swipe om meer vacatures te zien!

Monteur ZZP raamdecoratie

Als ZZP Monteur Raamdecoratie krijg je afwisselende en uitdagende opdrachten bij Sfeermeesters. Je werkt zelfstandig of soms samen met collega’s aan het monteren van diverse systemen voor raamdecoratie en gordijnen. Je zorgt met oog voor detail ervoor dat iedere klant tevreden is met het eindresultaat. Van de voorbereidende werkzaamheden tot de “finishing touch”, jouw perfecte werk zorgt voor warme en sfeervolle ruimtes in huis.

KLIK HIER

ZZP Stoffeerder

Als ZZP stoffeerder krijg je afwisselende en uitdagende opdrachten bij Sfeermeesters. Je werkt zelfstandig of soms samen met collega’s aan het monteren van diverse systemen voor vloerenbedekking. Denk hiervan aan PVC, Marmoleum, Tapijt, Laminaat, Vinyl en plinten. Daarnaast bekleden wij ook trappen. Je zorgt met oog voor detail ervoor dat iedere klant tevreden is met het eindresultaat. Van de voorbereidende werkzaamheden tot de “finishing touch”, jouw perfecte werk zorgt voor warme en sfeervolle ruimtes in huis.

KLIK HIER

Vacatures

Kom bij ons werken en realiseer
Sfeer!

Neem contact met ons op