Jouw droom gevonden?

Maak een afspraak

Terug naar projecten
Sfeervolle projecten

Van een krakende vloer naar een stille en moderne woning in Hilversum

Een van onze bijzondere en succesvolle projecten was het leggen van een PVC vloer in een oude woning in Hilversum. De klant vond dat de huidige vloer veel kraakte en her en der los of niet egaal lag. Doordat er een houten dekvloer was hebben wij geadviseerd Jumpax te gebruiken met daar boven op een plak pvc vloer. Tijdens het verwijderen van de laminaatvloer hebben we geconstateerd dat de houten dekvloer in zeer slechte staat was en deze is dan ook vervolgens vervangen met houten platen. Hierna hebben wij de visgraat PVC vloer kunnen leggen om zo een modern droominterieur te realiseren die egaal is en een stuk minder kraakt. In dit artikel laten we je zien hoe we dat hebben gedaan en wat het resultaat is.

Project realisatie

1 Bespreken wensen van de klant
2 Zoeken naar een passende oplossing
3 Dekvloer laten renoveren
4 Monteren visgraat PVC vloer
5 Monteren moderne plinten

Een stille en sfeervolle woonverdieping

De klant had een oude woning in Hilversum met een laminaatvloer. Dit zorgde voor veel gekraak en ongemak. De klant wilde graag een nieuwe vloer die bij haar moderne smaak zou passen, met een sfeervolle uitstraling. We hebben de klant geadviseerd om te kiezen voor een PVC vloer met visgraat patroon.

Om de PVC vloer met visgraat patroon te kunnen leggen, moest eerst de laminaatvloer verwijderd en de houten dekvloer vervangen worden. Dit zorgde ervoor dat de ondervloer stevig en vlak werd. Na het vervangen van de houten dekvloer hebben we Jumpax gebruikt om de ondervloer verder te egaliseren en te isoleren. Na het leggen van de Jumpax hebben we de PVC vloer met visgraat patroon op de ondervloer geplakt. De PVC stroken vormen verfijnd en elegant patroon in de ruimte. Om het geheel af te werken, hebben we rondom de PVC vloer plinten geplaatst.

Het resultaat

De klant heeft nu een prachtige PVC vloer met visgraat patroon die zijn woning een modern en Sfeervol droominterieur geeft. De vloer is ook heerlijk warm, comfortabel en stil. De klant is zeer tevreden met de nieuwe vloer, en geniet elke dag van zijn nieuwe vloer.

Wil je ook je woning omtoveren tot een modern en stijlvol droominterieur? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het kiezen en leggen van de beste vloer voor jouw situatie.

Maak een afspraak